Härligt

Hej hopp!
De 20 minutrarna jag har för mig själv nu innan Linda kommer ägnar jag åt att skriva i bloggen.
Jag sov hos Sofie inatt, igårkväll satt vi vid datorn och drev med lite folk på msn och kollade ¨på roliga klipp på youtube medans vi laddade ner lite filmer. 

Detta är det roligaste jag sett på länge. Jag hade så sjukt ont i magen igår.

Imorse vaknade vi kl 11. Då satte vi på narnia och sen åt vi pankakor. Efter det åkte vi inte till stan, vi trängde oss i på buttriks, det var kö in :P Sen gick vi till och smullade glass på montis och tillslut hittade vi varsin halloween mask på br.



Nu har Linda kommit och vi ska äta mat tror jag.

Jenna

Tisdag, och dåligt väder

Japp, att vara ledig på en tisdag är nice, men skulle vara ännu mer nice om det var lite bättre väder...
Idag red jag lektion, det var skitkul och det känns verkligen som att det funkar. Assi var med, hon fotade mig och det var topppensnällt :D  Haha jag red i typ mer än 1,5 timme.

Nu är jag hemma hos Jesper (igen) och ska hem till Sofie och sova sen. Imorgon ska vi nog in till stan igen, haha. Och sen vill jag träffa Linda!

Hoppas alla har ett toppenlov!

Jenna









.

Jag säger bara...

JAG ÄLSKAR LOV!

Inatt sov jag, Bianca och Clara hos Sofie, det var.. flummigt. Jag och Sofie låg vakna till kl. halv 5, vi roade oss med att måla på Clara, som fick värsta cprycken och skämta om tungor som släpas i marken och behöver en väska för att hållas upp. Vi sov till kl 9 (braa) och kl 11 gick vi upp och gjorde pankakor. Sen åkte vi in till stan, och jag köpte ingenting(!!!) Kl. halv fem åt jag en bagel och drack en stor latte på espresso house.
Nu sitter jag hemma hos Jesper och skriver, är faktiskt inte så trött (inte tröttare än jag brukar) och imorgon ska jag rida lektion i A.R. det ser jag fram emot!
Snart är det halloween, ska såklart gå med Sofie och Bianca (och ev. nåra till). Hahaha, man tackar ju inte nej till gratis godis :)

/Jenna

Socker

Och gäst ikväll är Jesus, han har kickat heroin
Han läppjar på sitt glas, och Ramlösa blir vin
Han berättar om sina vapen, sin tid i Saint Tropez, om att ge sig själv en chans, om sin nya Z3
I en värld av idioter står han först i kön
Han berättar framför kameran om hur han bytte kön, eller något helt annat som också är privat
Om alla dom han älskat och dom han bara sög av
Han sa alltid nej

Men ingen, ingen, ingen, ingen hör


Trött

Hej, bloggen, och alla som läser.

Just nu sitter jag och syr ihop mina favoritjeans, de har två stora hål mellan benen :( inte så snyggt.

Halva dagen har nästan gått, ska ladda upp bilder i datorn och sy klart de här jeansen. Efter det kanske jag går ut och hjälper mamma och pappa i trädgården och sen åker vi till mina kusiner och äter middag. Har inte träffat dem på jättelänge så det blir kul.
Jag ska alltså inte göra mer än jag orkar idag, ska bli skönt. Imorgon har jag Axxa, då ska vi ut i skogen. På tisdag har Assi Hanni eftersom Linda är i Paris (jag vill också), men då ska jag rida för Bitte.

/Jenna


HÖSTLOV

Japp, första dan på höstlovet, känns sjukt bra faktiskt.
Har just kommit hem från en filmkväll med typ hela klassen, det var riktigt trevligt! (Bilder kommer såklart senare)
Men idag (igår) var vi på moderna muséet med klassen, det var väl helt okej. Men jag fick inte tillbaka min ipod som jag glömde hos Linda i onsdags, buhuuuu. Så jag måste klara mig utan den tills på onsdag(!)
Imorgon ska jag ta det lugnt, kanske träffa några kompisar. Ska till mina kusiner på kvällen.

Jag är väldigt fantasilös vad det gäller min blogg just nu. Det känns inte bra. Tur att jag inte bryr mig.

/Jenna


Having a blast

Do you ever think back to another time?
Does it bring you so down that you thought you lost your mind?
Do you ever want to lead a long trail of destruction
and mow down any bullshit that confronts you?
Do you ever build up all the small things in your head?
To make one problem that adds up to nothing
Jenna

Måndag.

Sista veckan innan höstlovet. Det är bara köra på.
Tre prov, två av dem avklarade idag, och en inlämningsuppgift.

Idag, efter skolan gick Jag, Sofie och Anton hem till Jesper, och en liten stund senare kom Clara. Vi spelade wii, grymt kul, och jag som råkar ha grymma skills på mario kart. Senare, vid pizzeria Oskar träffade vi Ilhom, Michaela, Sara och Bianca, vi åt alltså pizza. Det var gott (vidrigt), jag åt en pizza med ananas, skinka, räkor och champinioner, som ingen annan än jag och Sofie tyckte om? Jävla galningar. Efter det gick vi hem till Jesper igen, pluggade och spelade mario kart. Riktigt grymt. Kom hem, drack te, och nu sitter jag här. Jag borde sova, jag kan inte sova. Synd.


Jenna.


Vem är jag?

Det finns så många frågor man vill ställa.
Jag ska inte ställa alla nu, men tankarna som flyger runt i mitt huvud nu är främst: hur vet man om man är "sig själv"? Hur blir man "sig själv"? Anledningen till att jag sätter det inom situationstecken är undran om det finns något som är "en själv". För "sig själv" är väl något man väljer att vara, och hur kan man då inte vara "sig själv"? Är det om man "försöker vara någon annan"? För det är väl också något man väljer att vara, men det verkar ju lite tråkigt om "man själv" är någon annan, fast som fel person. Om folk byter stil, betyder det att det är en annan "sig själv" då? Kläderna, musiken, attityden, allt som ger ett s.k. "första intryck". Betyder någonting?
Men jag undrar hur andra ser mig. Antagligen på ett helt annat sätt än som jag ser mig själv. Jag vet inte vem "jag själv" är. Men jag hoppas på att komma på det någon gång, och jag hoppas att det blir någonting positivt. Men jag vet inte, jag är bara glad att jag kan vara "mig själv". Alltså precis så som jag väljer att vara, precis så som jag vill vara, och precis så som jag trivs med mig själv. Jag tror att de flesta alltid uppskattas av någon, och jag vet hur bra det känns att veta att man är uppskattad av någon.

Tack, ni som orkar ta del av mina filosofier. Jag gillar att få respons på det jag skriver, så håll gärna med mig, eller säg ifrån om jag har skrivit något opassande.

Puss.

/Jenna

Tisdag

Idag är det tisdag, alltså red jag idag.
Jag verkar äntligen hittat en häst-och ridfilosofi som passar mig, den akademiska ridkonsten.
Idag red jag och Axxa för Bitte, och Axxa har aldrig gått så bra med mig förut, och det är så roligt!

Den akademiska ridkonsten går ut på att hästen ska jobba, inte ryttaren. Till skillnad från den nya klassiska dressyren då ryttaren ska bära och balansera hela hästen på yttertygeln, så ska hästen bära upp både sig själv och ryttaren.
Så när jag rider ska jag sitta så rak i sadeln, man kan tänka att man balanserar på en boll. Filosofin är att mina axlar är hästens bogar, och mina höfter är hästens höfter.

Jag skulle kunna hålla på längre, men jaa :P

Annars har det varit ganska lugnt idag, men nu måste jag plugga, vi har ju typ 5 prov + inlämnigs uppgift nästa vecka, jag dör av lycka! :)

Kärlek till alla <3

...

Hej alla läsare!

Nu är det söndag igen, fyfan. Idag har våran klass haft loppis, och det var väl sådär halvkul, men ändå ganska trevligt.
Igår var jag hos Sigrid, det var riktigt kul, och i fredags var jag med Assi, Anton och Emil.
Trevligt, jag längtar inte till imorrn, skolaaaa, men på onsdag slutar vi vid lunch. Och sen vill jag har tillbaka mitt so prov.

Kort och gott :) nu ska jag spela på min gitarr!

Hare göött!

Pussar.

Torsdag,

det betyder att det snart är helg igen!

Här är det ganska dött, jag vet, men jag har liksom inte tid!

Inatt sov jag hos min kompis, Linda, hon hade sovmorgon, men det hade inte jag. Så jag tvingade henne att gå upp med mig imorse, kände mig lite hemsk där, moahahaha!

Förövrigt red jag i tisdags, jag provade på den akademiska ridkonsten, vilket är helt nytt för mig! Och det var typ det roligaste jag gjort på länge!

Annars hade vi so-prov igår, hoppas det gick bra. Och idag fick vi tillbaka franskaproven, jag fick vg, men jag tycker inte att jag skrev ett bra prov.


Ännu ett veckoslut

Hej, nu har det varit dött här ett tag, men man orkar inte alltid vettni!

Idag har jag varit i gillinge och ridit. Fyfan.

Igår var jag först i stan med Susanna, vi köpte en present till vår kompis, Alma som har fyllt år. Tror ni att jag kunde låta bli att köpa någonting till mig själv också? Nej, det kunde jag inte. Köpte ett par overknee strumpor, ett par vantar och armband. Sedan åkte vi till Superstore bara för att köpa godis :P 2:90/hg, de e fan värt det. Där träffade vi av en slump Jenny och Frida, Jenny skulle också köpa en present till Alma. Men vi fyra hamnade istället på Café de Calma.

Kl. 18 befann vi oss hos Alma. Vi var ganska många, och vi hade supertrevligt! Vi var tvugna att gå därifrån vid halv elva, så vi visste inte vart vi skulle ta vägen sen. Jag, Jenny och Sussie träffade några tjejkompisar vid Kottla, men sedan så gick vi hem till Siggan ett tag istället.

Och just nu fryser jag som jag vet inte vad, jag hatar regn.



Down

tidal waves they rip right through me
tears from eyes worn cold and sad
pick me up now, I need you so bad


.

RSS 2.0