Tisdag, (nääe, måndag??) ahh..

Hej,
har varit lite förvirrad idag, eftersom jag är grymt trött. Men man kunde faktiskt tro att det var måndag idag, eftersom vi hade studiedag igår :D
Idag har jag haft dressyrträning för Marie, det var riktigt roligt eftersom vi lär oss såmycket Axxa och jag. Och idag gick det dessutom bra! Fast grymt jobbigt var det, man ska inte tro att man får något man inte jobbat för.
Förövrigt så fick vi resultaten för våra matteprov idag, det vill jag inte prata om. Imorgon har jag nog bokredovisning i svenskan, toppen! Annars har vi franskaprov på torsdag, och jag hatar franska mer och mer för varje dag...

Ointressant, jag vet.

Peace and love.

Fullt hus

Hallå,
Nu är det fullt hemma hos mig, vi är väl sex pers som just ätit lunch och snartkommer det ännu fler, och min pappa kommer typ hem snart :P Men det är ju roligt! :D
Vi ska typ iväg och bowla ikväll, det blir ju kul fast jag är verkligen sämst på att bowla :/ aja, detär roligt att träffa folk.

Nu ska jag hitta på nåt socialt, hejdå <3

Helg

Söndag, och jag ska inte till skolan imorron! :D

Fredag: Lidingöstaffetten, för mig gick det bra, för mitt lag ska vi inte prata om hur det gick.
På kvällen så var det tjejkväll med nästan alla tjejer i klassen hos Sofie. Vi åt pizza och (kollade på film?) och lekte sanning eller konsekvens :) sen hade vi bara hur mysigt och roligt som helst! Eftter det sov kårvän Bianca över hos mig :)



Lördag: Lugn förmiddag, kl 18 mötte jag Susanna och vi åkte till Linda tillsammans, där var Linda, Tessan, Assi, Sussie och jag. Vi åt middag och typ flummade runt, sen sov vi där, 4 pers i Lindas säng :P



Söndag: Gillinge efter att ha pallat sig från Lindas hus. Jag och Linda var riktigt långsamma, vi kom till stallet vid typ två och åktehem vid halv sju. Vi red iaf ut och tog lite bilder i det härliga vädret.



Och nu har jag liksom en helgdag extra, vi får väl se vad som händer imorron.

Peace and love.


Torsdag kväll

Hejsan,
Idag har jag haft MATTEPROV!! Jag hoppas att det gick bra, det kändes faktiskt ganska bra, men jag vet att jag misslyckades på sista uppgiften. Livet går vidare.

Just nu är jag barnvakt, fast alla killarna har gått och lagt sig, så jag är sysslolös, ska nog sätta mig med en bok.

Och justeja, imorron är det lidingöstaffetten, man springer typ 2 km var, så det är lugnt.

(Jag ville lägga in lite bilder, men jag gör det senare eller nån annan gång)

Peace and love.


Läxor, läxor, läxor...

Hej alla,
jag har just gett mig själv en 15 minuters paus från alla läxor. Imorgon har vi: engelska glosor, franska, bokredovisning i svenska och matteprov. Jag dör av lycka asså!
Men onsdagen är iaf förbi, och det betyder attdet snartär helg, och vi får ju långhelg p.g.a studiedag på måndag, naaaajs.

Min katt, Frans, åt precis en fluga, det var inte trevligt.
Nackdelen med katter liksom, någon som känner igen sig?

Nu ska jag fortsätta med min favoritsysselsättning, att plugga!

Pussar.

There's something unpredictable, but in the end it's right, I hope you had the time of your life



Något jag inte kan komma ifrån är att det här är min idol.

Måndag

En vanlig, tråkig måndag i skolan, behöver jag säga mer?
Har sprungit runt kottlasjön (ca 5 km). Det tog mig 27-28 min, helt ok!

Imorgon slutar jag vid lunch, och sen ska jag rida lektion.
Förövrigt har jag matteprov och svenskaredovisning på torsdag, och sen är det lidingöstaffetten på fredag. Så roligt.
Skönt är att vi har studiedag på måndag. Jag tror det räddar mitt liv.

Kram och kyss.

Fall out boy - Dance, dance



Jag gillar den :)

Bilder...?

Okej, varför är alla mina kompisar så jävla tråkiga? Ingen vill typ nånsin vara med på bild. Jag har inte en enda bra bild från i helgen...!!?

(och filmerna är lite väl.. hm.. brutala för att läggas upp xD)

Tur att jag älskar er iaf.

Peace and love.

Helg

Hej på er, igen.
Söndag alltså, fyfan vad det går fort. Det var ju torsdag igår? eller?
Min helg dåra, ja vad ska man säga? Fullt upp.
I fredags hade vi disco för fyror och femmor på kulan, så jäkla kul, och fan vad alla gjord bort sig :P det ska göras fler gånger!
Jenny sov hos mig sen, och i lördags va vi i stan en snabbis, jag köpte ett par jeans. Jag vill hitta en skinnjacka, men det finns typ inga som är snygga och sitter bra på mig :(
Kl fem träffade jag Anton, Emil och Assi, vi hyrde en film, åkte hem till Anton och åt thaimat och kollade på filmen "one missed call", och när den var slut kollade vi på southpark. Kl halv elva ringde jag Jenny, hon och Sofie var själva hemma hos jenny. Så kl halv tolv lämnade jag och Assi killarna och gick till Jenny, vi hade skitkul. Jag fick alltså inte mkt sömn denna helg heller, hoppas jag överlever.

Och nu har jag äntligen kommit hem från gillinge och Axxa. Guh vad skönt.

Peace and love.


Torsdag kväll

Japp, och imorgon är det fedag, och det legendariska högsätraloppet på 6,7 mil :D och jag ska inte vara med, hähähä..

Nu har jag varit barnvakt igen, alltid lika kul. Har tillbringat tiden med att leka med star wars lego, bygga med klossar och läsa pokemon och tintin :)

Imorron ska jag leka med Sofie, vi ska runt typ halva lidingö och besöka alla möjliga roliga människor :D och sen har våran klass disco för 4:or och 5:or på kulan :) egentligen får jag inte komma, tror ni jag bryr mig? B-)

Nu skajag försöka gå och lägga mig *lycka till* så gonatt på er sötaste!

Peace and love.

Skola igen :D

Jag trodde aldrig att jag skulle bli glad över att kunna gå till skolan. Men jag trodde fel, och idag cyklade jag till skolan i glädje (okej, typ)
Sen var jag hemma hos Jenny, sötnosen hjälpte mej med lite grejer här i bloggen, hehe, jag är ju fortfarande nybörjare :P sen lagade vi middag, med jätte mkt vitlök, så nu känner man sig ju väldigt fräsch (not)

Jag kommer typ inte springa högsätraloppet på fredag, får inte för pappa eftersom jag fortfarande är så förkyld. Men jag börjar undra om jag inte ville springa..? Jag är konstig. Nu ska jag försöka lära mig engelskaglosorna, man har vart borta två dar liksom, och ligger typ en vecka efter med allt -.-
Vi hade förresten no prov idag, så roligt så. Hoppas det gick bra, men jag vet att jag inte skrev ett mvg prov. Och so kollen fick jag skriva idag också, efter som jag vart borta i två dagar :P

Peace and love.

Hej

Jag håller på att mixtra lite med bilder i kodmallen, så ursäkta om det inte ser så bra ut hela tiden :)

Peace and love.

Måndag, stackars mig

Hej,
idag har jag tillbringat dagen med att sitta hemma, sjuk.
Så inte kul som det kan bli... tur att man inte är sådär jättesjuk iaf. Hoppas jag kan gå till skolan imorron, och om jag inte kommer till skolan på onsdag så kommer jag antagligen råka ut för nåt slags osocialt anfall, vilket säkert kommer leda till något dåligt...

Idag har jag: Sett på dålig tv, lyssnat på dålig musik, ritat en ful teckning, druckit te, ätit onyttigt bröd, hostat, frysit, tyckt synd om mig själv och undrat hur jag kunnat bli så förkyld.

Och än har bara typ halva dagen gått... Men Johanna skulle ta med massa skolgrejer hem till mig, så om jag blir hemma imorron så har jag något att sysselsätta mig med...

Snörvel och host.


Green Day

I can't deny that I love them



(bry er inte om den fula typ spanska texten)

Söndagkväll

Tjoo

Ok, jag är typ sjuk, det är inte roligt.

Har vart i Gillinge och ridit idag, det var helt ok, jag är så jävla förkyld :(

Men det har ju vart lördag också, jaa, vi var ju hemma hos Anton och hade kul, kollade på boogeyman, den var bra, lite läskig, hehe :) Och jag blev såklart offrad att sitta längst ut bara för att det var jag som ville se den där filmen... men jag låg typ på Emil så det var ganska lugnt :P
Assi sov hos mej, vi gick väl hem strax innan 12, Anton och Emil följde med typ hela vägen :) Vi var såklart tvugna att gömma oss bland träden och skrämma upp varandra, hahaha, och vi lyckades ju typ nästan, det kom en läskig gubbe på cykel, och Emil och Anton försvann typ :P

Och imorse vaknade jag och Astrid strax innan tio (för tidigt) och fick såklart lust att ringa och väcka killarna, haha, så vi gjorde det, lagom glada dom blev :P

Sen åkte jag ut med Linda till Gillinge dåra. Men det kändes som att jag gick runt i en bubbla hela dan, och nu är jag typ död, får se om jag går till skolan imorron, hoppas det.

Kramar.

Astrid är en säl

Tjena mors,
Lördag igen då :D trevligt det, är hemmahos Anton, och här är vi super sociala dåra.. hehe...not...
Assi har just informerat oss alla om att Anton hem är high-tec och att en matta är trasig.. hmmm..
Alltså, snart ska vi ner till la casa och käka pizza och sen kolla på film, "Boogeyman" hahah yeess jag vann ju såklart :P synd att ingen annan vill se den liksom..hahah..

Idag har jag och Linda varit i stan, jag köpte tre tunikor och ett par strumbyxor, ni kanske får se allt de någon annan gång :) för nu ska jag gåå :)

<3

Torsdag

Tjena läsare!

Idag är det torsdag, torsdagen den 11 sepetmber faktsikt, samma datum som twin towers kraschade och som Anna Lind dog. Värsta otursdagen typ...

Jag ska snart sticka iväg och vara barnvakt. Kommer sitta och göra läxor hela kvällen -.- so och no tills imorron, usch!

Kanske uppdaterar senare, hare gött! :D


SUNBURN

Jag älskar muse, och jag dör när jag hör den här låten.


 

Tack till Jenny älsklingen (moretolife.blogg.se) som hälpte mig!

Kyss

TJO

Tjoo,

Nu kan jag mina engelskaglosor :) bra va?

Har sett idol och nu kollar jag på heroes, eller ah, det är reklam just nu :)

Imorron är det torsdag, och det är väl inte så kul, positivt är att då har man tagit sig igenom mer än halva skolaveckan.. det är alltså snart helg igen!

Ska se fall jag kanske kan klara av att lägga upp någon video sen, annars får väl någon vänlig människa komma till min undsättning :)

Nu ska jag se klart på heroes!

Kram och kyss.


Hej höst

Jag hatar regn.

Nu känns det verkligen som att vi går mot kallare tider, nu är det höst liksom! Och visst kan hösten vara härlig med massa fina, gosiga kläder och mysiga hemmakvällar. Så länge det inte regnar så är jag glad... och det är ju tyvärr just vad det har gjort den här veckan... och nu...

I väntan på bättre tider så har jag just varit nere i källaren och plockat upp en liten del av mitt möss- och halsduksförråd.
Jag hittade tre halsdukar, en vit, en svart och en rosa. Och fyra mössor, en vit/svart, en vit, en svart och en blå :) och allt det går fortfarande att använda! Men jag ska in till stan på lördag, och jag kan se framför mig hur min plånbok snart tömms...


Dearly beloved, are you listening?..

..I can't remember a word that you were saying
Are we demented, or am I disturbed?
The space that's inbetween insane and insecure
Oh therapy, can you please fill the void?
Am I retarded or am I just overjoyed?
Nobody's perfect and I stand accused
For lack of a better world and that's my best excuse




Mitt sto har blivit en hingst.
Ja, hon har blivit helt tokig.

Det var rätt jobbigt att rida "hingsten" idag, men det gick. Det fanns där någonstans.
Och oj vad kul allt är plötsligt, hästar kan jag tydligen inte leva utan.

Mina hästar är mina änglar.

AXXAPICASSO

SSX tricky

Yoooo sköningar!

Idag har det inte hänt så mycke kul.
Jag har haft en engelskaredovisning som gick helt okej och en ganska spårad musik lektion :P

En rolig sak var att jag och Susanna återupptog en gammal tradition och satt och spelade SSX tricky på ps2 hela eftermiddagen, det är ett snowboard spel som vi spelat sen vi gick i tvåan :P men det är grymt kul, och vi äger stenhårt på det!
No life. Hahaha.

Peace and love.

inte ok

Jag har 18 myggbett på vänstra benet, och 16 på det högra.
Vem är med på att utrota jordens alla myggor?

Hello, sunshine..

dessvärre finns det inte så mkt sunshine just nu...

Vad var det för mening med att tvinga med mej till landet i ett dygn? Det blev ju bara jobbigt för mej. Jag fick iaf vara hemma fredag kväll, men då var ja ju tvungen att åka lördag morgon med far mor, och det bara regnade.. Sen fick jag ju ta mej hem kommunalt imorse, så lagom roligt det var oxå.

Min gitarr är ond. Jag fick tillbaka den i onsdags, med helt nya strängar. Och nu låter den förjävligt igen.

Imorgon har jag engelska redovisning, på tisdag matte diagnos.

Såg ni nåt sunshine?

Inte jag.

SKÄRP MEJ

Vad håller jag på med?!
Jag har redan bestämt att jag ska gå och lägga mej tidigt.
Nu är det inte tidigt längre... Jag ska sova nu, men först måste jag tvätta mej, borsta tänderna och byta om. Sen tar det ett tag att somna, och sen har man inte så lång tid kvar av natten.
MEN NU SKA JAG SOVA!

Goodnight, sweets. 

rolling, rolling, rolling on the river

Just keep going on, and everything will be just fine.

Nu har jag varit barnvakt igen. Fast den här gången var Bianca med, och då var det såklart mkt roligare!



Jag har no läxa tills imorron, och jag kan inte göra den.
Jag kan inte fatta beslut själv, för att jag är så jäkla tveksam.

Jag kan inte bestämma mej för om jag kommer fortsätta rida eller inte, och det är nog det största problemet jag har. Jag ger det en termin.

Detta är bara ett bevis på hur oproblematiskt mitt liv är. Kanske rentav tråkigt? J*vligt oitressant iallafall.
Tråkigt eller bara bra?



Rock on

ännu än rolig helg, bortblåst

Då var helgen förbi.. det gick ju lika fort som vanligt. Nu är det tisdag och jag har varit i skolan, och det var ju nästan lika kul som vanligt eftersom jag och Jenny stod i caféet typ hela dan :)

NRJ IN THE PARK = grymt roligt!

Och som vanligt finns det för många bilder man vill lägga upp, men jag ska hålla mig.



Jag och Frida tog oss längst fram *stolt*

DANCE, DANCE

Fan va flippat d va :P


RSS 2.0